Καλοκαίρι 2018, χωρίς ακόμη όνομα, χωρίς logo και χωρίς στέγη, με μόνο γνώμονα την αγάπη για το φρέσκο ποιοτικό φαγητό, ξεκίνησε το ταξίδι μας στην παραγωγη και δημιουργήθηκε το πρώτο εργαστήριο μας στο Νέο Ηράκλειο.
Πατώντας σε κλασικά μονοπάτια, αποφασίσαμε να φτιάξουμε μια σειρά από παραδοσιακές και νέες γεύσεις σε σάλτσες και chutneys, μια σειρά με πολλή γεύση και πολύ μεράκι. Αξιοποιώντας τα μοναδικά φρέσκα λαχανικά και μυρωδικά της Ελλάδας μας, και παντρεύοντας τα πότε με εξωτικά φρούτα και πότε με καρπούς και μπαχαρικά από όλο τον κόσμο, δημιουργήσαμε, με υπερηφάνεια, την δική μας SAZA.